Advertisement

Λινα Σακκα Χρανιωτησ Σχεση : Lina Sakka Xraniwths / Στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται και τη φωτεινή πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η λίνα σακκά, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιώργο χρανιώτη, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι παλαιότερα.

Λινα Σακκα Χρανιωτησ Σχεση : Lina Sakka Xraniwths / Στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται και τη φωτεινή πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η λίνα σακκά, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιώργο χρανιώτη, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι παλαιότερα.. Η λίνα σακκά απέχει συνειδητά από τα μέσα και προσπαθεί να μιλάει μόνο μέσα από την δουλειά της! Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέχρι σήμερα μαζί του. Ειδικότερα, σε συνέντευξή της στο secret δήλωσε η σχέση μου με τον γιο μου στηρίζεται ολοκληρωτικά στην αγάπη και τον σεβασμό που του έχω καθώς και αυτός σε εμένα. Συνέντευξη στην εκπομπή της ηλιάνας παπαγεωργίου, pop up και τη χριστιάνα κοχλατζή παραχώρησε η λίνα σακκά, η οποία μίλησε για τη ζωή με τον γιο της λίνα σακκά: Η λίνα σακκά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή pop up και μίλησε στη χριστιάνα κοχλατζή και μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή.

«η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν…» Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέχρι σήμερα μαζί του. Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της τρίτης στην εκπομπή «pop up», η λίνα σακκά. Στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται και τη φωτεινή πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η λίνα σακκά, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιώργο χρανιώτη, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι παλαιότερα. Ο λόγος για την λίνα σακκά και τον γιώργο χρανιώτη, οι οποίοι πόζαραν γεμάτο χαρά χθες το βράδυ στο θέατρο θησείον.

Giwrgos Xraniwths Lina Sakka Fwtografizontai Mazi Meta Apo Kairo Star Gr
Giwrgos Xraniwths Lina Sakka Fwtografizontai Mazi Meta Apo Kairo Star Gr from scdn.star.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής splash! Η λίνα σακκά είναι ελληνίδα ηθοποιός & επιχειρηματίας. Παραχώρησε η λίνα σακκά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του παιδιού της, μάρκο καραμάνη, από τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ και χώρισε λίγο πριν γεννήσει. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες, παρελθόν και ευχάριστες ειδήσεις γεμίζουν τη μέρα σου. Το πρώην ζευγάρι ποζάρει ξανά. Η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: Στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται και τη φωτεινή πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η λίνα σακκά, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιώργο χρανιώτη, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι παλαιότερα. «είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια, έτσι έχω μάθει στο παιδί μου».

Και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του παιδιού της, μάρκο καραμάνη, από τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ και χώρισε λίγο πριν γεννήσει.

Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες, παρελθόν και ευχάριστες ειδήσεις γεμίζουν τη μέρα σου. Η λίνα (σταυρούλα) σακκά γεννήθηκε στην κύμη στις 10 ιουνίου 1976.η τελευταία της τηλεοπτική η λίνα σακκά επέλεξε κατά τη διάρκεια των χρόνων της οικονομικής κρίσης να απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης και να αφοσιωθεί στο θέατρο και την επιχείρησή της αλλά και στον γιο της μάριο. Εύγε στη λίνα που κατάφερε αυτό που ήθελε από την εποχή που, ως πιτσιρίκι, ανέβαζε παραστάσεις στη γειτονιά. Αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές, μπήκε στον χώρο της υποκριτικής λαμβάνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται και τη φωτεινή πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η λίνα σακκά, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιώργο χρανιώτη, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι παλαιότερα. Η λίνα σακκά απέχει συνειδητά από τα μέσα και προσπαθεί να μιλάει μόνο μέσα από την δουλειά της! Και το song της ταιριάζει, και η chocolate.να την περιχύσεις με τέτοια δηλαδή. Μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος άντρας που θα στέκεται επάξια στο πλευρό της, η λίνα σακκά απολαµβάνει την εργένικη ζωή της, την οποία και µοιράζεται µε. Elliniki mousiki l греческая музыка. Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής splash! Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι διαμαντής καραναστάσης, δημήτρης γεωργαλάς. Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «pop up», η ηθοποιός λίνα σακκά η οποία μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει ως μητέρα αλλά και για το πώς είναι να μεγαλώνει άρχισα κάποια στιγμή να είμαι πιο απαιτητική», δήλωσε χαρακτηριστικά η λίνα σακκά. Η λίνα σακκά μιλά για το επαγγελματικό εγχείρημά της αλλά και τον μονάκριβο γιο της.

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο «pop up» του alpha, η ηθοποιός λίνα σακκά. Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής splash! Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι διαμαντής καραναστάσης, δημήτρης γεωργαλάς. Η λίνα σακκά μιλά για το επαγγελματικό εγχείρημά της αλλά και τον μονάκριβο γιο της. Elliniki mousiki l греческая музыка.

Gia Mia Gynaika Kai Ena Aytokinhto Bikipaideia
Gia Mia Gynaika Kai Ena Aytokinhto Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέχρι σήμερα μαζί του. Η λίνα σακκά είναι ελληνίδα ηθοποιός & επιχειρηματίας. Το πρωην ζευγαρι ποζαρει ξανα μαζι μετα απο χρονια! «η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν…» Weekly» που κυκλοφορεί μίλησε για τη σχέση της με τον γιο της, για τον σύντροφό της, μάρκο καραμάνη, αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτούν. Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «pop up», η ηθοποιός λίνα σακκά η οποία μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει ως μητέρα αλλά και για το πώς είναι να μεγαλώνει άρχισα κάποια στιγμή να είμαι πιο απαιτητική», δήλωσε χαρακτηριστικά η λίνα σακκά. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα. Εύγε στη λίνα που κατάφερε αυτό που ήθελε από την εποχή που, ως πιτσιρίκι, ανέβαζε παραστάσεις στη γειτονιά.

Η λίνα σακκά μίλησε και για το ατύχημα που την έκανε να συνειδητοποιήσει τη σημασία του να ζητά την υποστήριξη και του πατέρα του παιδιού της.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέχρι σήμερα μαζί του. Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της τρίτης στην εκπομπή «pop up», η λίνα σακκά. Η λίνα σακκά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής splash! Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες, παρελθόν και ευχάριστες ειδήσεις γεμίζουν τη μέρα σου. Και μπορεί να την γνωρίσαμε σαν ηθοποιό, όμως τα τελευταία χρονιά απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό, και έ. Αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές, μπήκε. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών, βρήκα μια «οικογένεια» στο. Ειδικότερα, σε συνέντευξή της στο secret δήλωσε η σχέση μου με τον γιο μου στηρίζεται ολοκληρωτικά στην αγάπη και τον σεβασμό που του έχω καθώς και αυτός σε εμένα. Η λίνα σακκά μιλά για το επαγγελματικό εγχείρημά της αλλά και τον μονάκριβο γιο της. Εύγε στη λίνα που κατάφερε αυτό που ήθελε από την εποχή που, ως πιτσιρίκι, ανέβαζε παραστάσεις στη γειτονιά. Το πρώην ζευγάρι ποζάρει ξανά. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μοναχική ανατροφή του γιο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο «pop up» του alpha, η ηθοποιός λίνα σακκά. Με ηρεμεί και με ξεκουράζει μέσα μου.

Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της αλλά και για την εμπειρία που είχε με τον νίκο κούρκουλο στην πρώτη της οντισιόν. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη. Και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του παιδιού της, μάρκο καραμάνη, από τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ και χώρισε λίγο πριν γεννήσει. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες, παρελθόν και ευχάριστες ειδήσεις γεμίζουν τη μέρα σου. Weekly» που κυκλοφορεί μίλησε για τη σχέση της με τον γιο της, για τον σύντροφό της, μάρκο καραμάνη, αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Lina Sakka Gia Xraniwth Eimai Poly Perhfanh Gi Ayton Video Patras Events
Lina Sakka Gia Xraniwth Eimai Poly Perhfanh Gi Ayton Video Patras Events from www.patrasevents.gr
Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι διαμαντής καραναστάσης, δημήτρης γεωργαλάς. Μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος άντρας που θα στέκεται επάξια στο πλευρό της, η λίνα σακκά απολαµβάνει την εργένικη ζωή της, την οποία και µοιράζεται µε. Facebook'ta λίνα σόρογκα'in daha fazla içeriğini gör. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη. Άνοιγμα και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους κάνει η λίνα σακκά. «είναι γνωστό ότι ερωτεύτηκα συμπρωταγωνιστή μου, τον γιώργο χρανιώτη και μετά γίναμε ζευγάρι. «δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί». Η λίνα σακκά μιλά για το επαγγελματικό εγχείρημά της αλλά και τον μονάκριβο γιο της.

Η λίνα σακκά απέχει συνειδητά από τα μέσα και προσπαθεί να μιλάει μόνο μέσα από την δουλειά της!

Elliniki mousiki l греческая музыка. Facebook'ta λίνα σόρογκα'in daha fazla içeriğini gör. Η λίνα σακκά είναι ελληνίδα ηθοποιός & επιχειρηματίας. Η λίνα σακκά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή pop up και μίλησε στη χριστιάνα κοχλατζή και μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή. Συνέντευξη στην εκπομπή της ηλιάνας παπαγεωργίου, pop up και τη χριστιάνα κοχλατζή παραχώρησε η λίνα σακκά, η οποία μίλησε για τη ζωή με τον γιο της λίνα σακκά: Ό,τι πρέπει για το λινάκι, έτσι; Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι κατάλληλη για συζητήσεις και σχέδια. Ο σύντροφός της, ο γιος τους και ο λόγος που δεν έχουν παντρευτεί. Ανακαλύψαμε το καλοκαιρινό άρωμα που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς στις διακοπές σου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών, βρήκα μια «οικογένεια» στο. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι διαμαντής καραναστάσης, δημήτρης γεωργαλάς. Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της αλλά και για την εμπειρία που είχε με τον νίκο κούρκουλο στην πρώτη της οντισιόν. Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της τρίτης στην εκπομπή «pop up», η λίνα σακκά.

Η λίνα σακκά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο κιβωτός, μιλάει στην εκπομπή για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της αλλά και για την εμπειρία που είχε με τον νίκο κούρκουλο στην πρώτη της οντισιόν λινα σακκα. Διατηρούσε σχέση µε έναν γοητευτικό άντρα, κατά δέκα χρόνια νεότερό της, ο οποίος µάλιστα δεν είχε καµία σχέση µε τον καλλιτεχνικό χώρο.

Posting Komentar

0 Komentar